UKSFORDOWO
Witam wszystkich! Ciesze się, ze udało się otworzyć forum - mam nadzieję, że się przyda:)
A więc, co po niektórzy już mnie znają - jestem Piotrek z Warszawy. Rocznik '89. Pracuję w dziale marketingu; w wolnych chwilach gram na perkusji, zabijam tysiące ludzi w grach strategicznych, piszę w miesięczniku golfowym, rysuję (o czym można się przekonać na wykładach:), jak dysponuję większą ilością czasu i chęciami spełnienia piszę opowiadania humorystyczno-fantastyczne (mogę podesłać komuś jak ktoś lubi styl a'la Pilipiuk). Słucham niemal każdego rodzaju muzyki. Od klasycznej, przez pop, rock, ambient, po progresywną muzykę, metal. Co najbardziej lubię - napić się piwa ze znajomymi, pogadać o piłce, muzyce, polityce, pograć w bilard. Jak większość ludzi.
PS. Niech każdy napisze parę zdań o sobie. Będzie łatwiej się poznać i zintegrować
Witam:)
Widzę,że niechętnie mówicie o sobie,a więc może spróbuje ja;)Nazywam się Łukasz Babik,pseudo "Hunta".Pochodzę z okolic Garwolina,obecnie mieszkam na Bielanach.Pracuję jako kelner w hotelu Airport Okęcie.Na Politologii nie jestem dla tego,że chcę by politykiem,ani nic z tych rzeczy;)...beeeeez kitu haha:D - jestem bo w Liceum najlepiej wpadała mi do tej pustej głowy nauka z przedmiotów humanistycznych-no i to chyba w miarę racjonalne wytłumaczenie mojego wyboru;) Jak chesz wypić,pożalić się,albo najzwyczajniej pogadać zapraszam-możesz w każdej chwili podbić Co robię? Staram się 24h słuchać polskiego rapu,no i ogólnie interesuje mnie cała kultura Hip Hop (tylko nie mylić mnie z mentorem przelansowanych haseł "ziomek","skate","HWDP","jaram zioło" itp.
Poza tym strzelam w ASG (dla niekumatych urealistyczniona wersja paintballa),gram na kompię,poklepuję Zośkę (nie kobietę Kochani,nie kobietę
, no i czasami,gdy nieodpowiedzialni znajomi zmuszą mnie siłą,lub złośliwy głos wewnętrzny nie daje mi spokoju (a mama rzecz jasna wyrazi zgodę) ogarniam się na różnego rodzaju imprezach,meetingach czy jak ktoś grzeszy kulturą-"spotkaniach towarzyskich w gronie znajomych"- oczywiście bezalkocholowych,bo to zguba narodu:) Jak za mało powiedziałem (a to z pewnością,bo mógł bym autobiografię napisać
zapraszam na moje profile na grono.net i nasza-klasa.pl
Pozdrawiam,mając nadzieję że stworzymy zgraną paczkę...ba,jestem tego pewien:) Peace
witam wszystkich:)
Nazywam sie Magdalena Zawadzka, choc moze powinnam napisac Magdalena Elzbieta Zawadzka .... rocznik 87:)
nie wiem co moglabym o sobie napisac... jest tego za duzo, a moze i za malo ... narazie nie chce Was straszyc
moje gg widnieje ponizej, nie bojcie sie odezwac
Nowy
Cześć, jestem Karolina, rocznik 86, pochodzę z Mazur a konkretnie z Węgorzewa, teraz mieszkam w Warszawie. Pracuję, studiuję i zajmuję się ogólnie życiem...jak większość. W wolnych chwilach biegam, gram w tenisa, pływam, czytam książki, słucham muzyki. Podróże są moją pasją.